Hoppa till sidans innehåll

Stjärnjakten

18 AUG 2016 22:50
Hej på er!

Nu startar snart årets Stjärnjakten, den 1 september drar vi igång!

För att få mer information om Stjärnjakten, läs här:
  • Uppdaterad: 06 DEC 2016 20:55

Stjärnjakten 2016-2017

Stjärna på skidors Uppladdningen 2014-2015 blev en succé, säsongen som var följdes upp med Stjärnjakten och Stjärnjakten fortsätter självklart även kommande säsong.

Stjärna på skidors Stjärnjakten är det lilla extra för alla 9–12 åringar. Deltagande klubbar samlar stjärnor i Stjärnjakten genom att utföra olika aktiviteter. Det kan vara allt från att balansera på en skida till att genomföra en stafett med alla föräldrar eller rösta fram vad som är roligast på träningen.

Genom Stjärnjakten får deltagande klubbar fått lite extra utmaningar i försäsongsträningen. Dessutom får alla barnen ett gemensamt mål att kämpa mot tillsammans. Vilket vi tror är väldigt viktigt för sammanhållning och gemenskap i gänget.

Ledare som deltog förra året har berättat att samlandet av stjärnor dessutom är ett bra stöd i planeringen av alla träningstillfällen, stjärnorna ger en extra kick till fantasin.

Årets Stjärnjakt startar den 1 september och först då kan vi se vilka utmaningar som gäller för att samla ihop stjärnorna den här säsongen.

Den stora finalen kommer sen att ske under Svenska Skidspelen i Falun den 28-29 januari 2017. Då får alla finallagen chansen att hejja på alla sina stjärnor som kampas i spåret. Dessutom genomförs en finalstafett mellan klubbarna på Lugnets skidstadion strax innan start för deras stora idoler. Inte nog med det, barnen kommer även få gå en VIP-vandring på lördag eftermiddag! 

Här kan ni se vad klubbarna hittat på under tidigare säsonger www.stjarnapaskidor.se 

Missa inte filmen från finalen 2016!

 

Vill samtidigt informera och göra lite reklam för en nystartad fin ”gammal” tävling, som många av oss ledare känner igen och kanske också har åkt själva.

Anrika Nordiska ungdomsskidspelen återuppstår i ny tappning med namnet Nordiska ungdomsspelen och har fler skidgrenar och roliga aktiviteter vid sidan av tävlingsarenan.

Läs mer om tävlingen här: http://nordiskaungdomsspelen.se/ och boka in 25-26 februari 2017 för en rolig ungdomstävling!

 

Skribent: Dennis Andersson
Epost: Adressen Gömd

Gästriklands Skidförbunds SAMARBETSPARTNERS

Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
 

Postadress:
Gästriklands Skidförbund
Ulf Gavlefors, Strömbågen 2
806 28 Gävle

Kontakt:
Tel: 0704140309
E-post: ulf.gavlefors@gavleg...

Se all info