Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte för verksamhetsåret 19/20

01 FEB 2021 07:00
Gästriklands Skidförbunds årsmötet genomfördes digitalt den 13 januari 2021.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2021 17:15

 Ett icke justerat protokoll Årsmötersprotokoll GSF 2021-01-13.docx

I samband med årsmötet delades GSF stipendiat ut. 

Erik Hedblom, Valbo AIF Skidor : Erik har varit drivande inom Valbo AIF Skidor i många år, först som ordförande, ungdomstränare och nu certifierad skidcoach med ansvar för vuxenträningen inom klubben.

Erik är oerhört påhittig och sprider med sitt engagemang en positiv anda. När klubben tappade många aktiva barn p g a de milda vintrarna såg Erik till att dra igång en mycket uppskattad

Vuxenträning vilket medförde ett större engagemang bland föräldrarna att ta med sig barnen till barmarksträningen samtidigt som de själva också kunde träna.

Uppskattade läger, myrlöpningar, äventyrslöpningar och lekar blandat med teknik gör att både ung som vuxen trivs och har roligt utan att man inser att man samtidigt tränar och utvecklas.

Med milda vintrar behövs eldsjälar som Erik så att man fortsätter med skidsporten även de dagar snön lyser med sin frånvaro.

 

Erik Wahlberg, Kungsbergets Alpina: Erik har denna säsong visat att han är ett namn att räkna med i framtiden inom internationell skicross, detta med fina resultat och goda prestationer på FIS-tävlingar, han börjat sin Europacupresa på ett moget vis med insikter om att se och lära och som höjdpunkt på säsongen tog han hem guldet under de Olympiska världsungdomsspelen i Lausanne. 

Erik innehar en stor talang och utstrålar dagligen en enorm glädje till skidåkning i alla former men det som får honom att vässa spetsen på sin kunskapsbredd är definitivt hans vilja att utvecklas både tekniskt, taktiskt och fysiskt samt hans analytiska egenskaper och kreativa idéer till vad som kan leda både hans egen och sportens utveckling framåt. 

Ulf Uddbäck

Sekreterare GSF

Skribent: Ulf Uddbäck
E-post: Adressen Gömd

Gästriklands Skidförbunds SAMARBETSPARTNERS

Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
 

Postadress:
Gästriklands Skidförbund
RF-SISU Gävleborg, Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:
Tel: 0704140309
E-post: ulf.gavlefors@gavleg...

Se all info